Mijn verhaal

Mijn eigen verhaal omtrent mijn eigen drie overleden kinderen, ik probeer nu andere ouders van een overleden kind te helpen

Vroeger probeerden ze de dood van een kindje ver weg te houden...


Er wordt mij vaak gevraagd hoe ik ertoe ben gekomen om producten te gaan verkopen voor (prematuur) overleden kindjes en om de uitvaart van deze kindjes te gaan begeleiden. Deze vraag is echter niet zo maar te beantwoorden.

Ik geloof namelijk niet dat toeval bestaat, maar dat bepaalde gebeurtenissen in het leven op je pad komen, dat sommige dingen zo moeten zijn, zo moeten gebeuren of misschien zelfs wel al vastliggen.

Duwtjes in een bepaalde richting

Langzaam krijg je in het leven steeds duwtjes in een bepaalde richting. Het eerste duwtje heb ik 38 jaar geleden gekregen, na eerst een gezonde dochter te hebben gehad werd ik na verloop van tijd opnieuw zwanger, helaas mocht deze zwangerschap niet uitgedragen worden, ons kindje werd te vroeg geboren en heeft nog maar een paar minuten geleefd, daarna heeft de verpleegster hem meegenomen en hebben we hem nooit meer terug gezien.

Het tweede duwtje kwam toen ik opnieuw zwanger werd, ditmaal van een twee-eiige tweeling. 
Eén van de twee kindjes werd ook dit keer te vroeg geboren en overleed direct, ons andere kindje is gelukkig blijven zitten in mijn buik. Hij werd na een periode van ruim drie maanden complete bedrust (om hem te laten groeien in mijn buik), tenslotte maar 
14 dagen te vroeg geboren.

Drie kinderen verloren

Nadat we 9 jaar intens van hem genoten hebben, overleed ook hij, onze lieve en dierbare zoon. Na zijn overlijden en intens afscheid kwam bij mij steeds meer het besef naar boven dat we drie kinderen waren verloren, waarvan er twee nooit een naam hebben gehad. We hebben geen afscheid van ze kunnen nemen, niet meer met ze kunnen knuffelen, het is alsof ze nooit bestaan hebben...

Onze overleden baby's werden meegenomen en we hebben ze nooit mogen vasthouden of ook maar terug gezien. De dood werd vroeger snel weggeschoven, je was jong en zou vast nog veel kinderen krijgen.

De dood moest je ver weg houden...

Afscheid van een kindje

Gelukkig hoeven ouders van nu die een kindje verliezen dit niet mee te maken, we zijn in de loop van de jaren goed gaan beseffen dat de keuze of en hoe afscheid te nemen van je kindje volledig aan de ouders is en dat afscheid nemen heel belangrijk is voor je verdere leven.

Het allerlaatste duwtje werd mij enige jaren terug door het leven gegeven, toen ben ik eerst Prematuurkistje.nl en jaren later Uitvaartkistje.nl gestart.

Ik heb deze speciale Baby en kinder uitvaart website met zoveel mogelijk voorlichting gemaakt voor jullie, zodat ouders niet het hele internet af hoeven te zoeken om informatie te vinden rondom het overlijden van hun kindje en het afscheid nemen daarvan.
 
Ik biedt ouders van (prematuur) overleden baby's en grotere kindjes, met mijn uitvaartonderneming begeleiding aan bij het liefdevol afscheid nemen van hun kindje (als ze zelf de uitvaart ervan willen regelen en begeleiden) en reik hen mooie en unieke uitvaartproducten aan met mijn twee uitvaart webwinkels.

Ik wens alle ouders die nu voor het afscheid nemen van hun innig geliefd kindje staan, heel veel liefde ❤️ en sterkte toe om dit grote gemis te kunnen dragen.


Met warme groet,
Tina van Rumt ⭐️