Impressum, Disclamer & Copyright


Budgetbaby / Babykinderuitvaart.nl

Impressum

Bedrijf: Budgetbaby
Adres: Vennendal 4, 8219CD, Lelystad
Telefoon: 0320-417161
E-mail: info@budgetbaby.eu 
Eigenaar: M.D van Rumt

Bedrijfsgegevens: Budgetbaby
Handelsnamen: Prematuurkistje.nl / Uitvaartkistje.nl / Babykistje.nl / Babykinderuitvaart.nl
KvK nummer: 39101454
BTW ID: NL001172681B29

Bedrijfsvoorwaarden: Algemene voorwaarden
Als je een klacht hebt, horen we dat liefst van je via onze contactpagina of via de mail. Dan kunnen we met je mee denken en zoeken naar een oplossing.

Geschillenbeslechting: De Europese Commissie heeft een platform opgezet voor geschillen: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Babykinderuitvaart.nl is daar op het moment geen deelnemer.

Disclamer

De samenstelling van de website gebeurd met de grootst mogelijke zorg. Budgetbaby (Babykinderuitvaart.nl) kan echter niet garant staan voor de op de website ter beschikking gestelde informatie en sluit daarom elke verantwoordelijkheid uit voor schade van welke aard dan ook die rechtstreeks of onrechtstreeks ontstaat in verband met het gebruik van deze website.

Bij links naar andere websites, kan Budgetbaby (Babykinderuitvaart.nl) ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van vreemde oorsprong, aangezien hiervoor uitsluitend de instanties die ze aanbieden verantwoordelijk voor zijn.

Vragen aan ons graag via onze contactpagina.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Teksten, afbeeldingen, grafieken, animaties en video's, als ook alle andere inhouden die via de website worden weergegeven, vallen onder de bescherming van het auteursrecht en andere (beschermende) wetsartikelen.

Gebruik, verveelvoudiging, verandering van de inhouden van deze website, zoals eerder genoemd (in welke vorm dan ook) is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door Budgetbaby (Babykinderuitvaart.nl) niet toegestaan.

Op de website getoonde merken, waaronder merken van Budgetbaby, zijn voor zover niet anders wordt vermeld, juridisch beschermd en zijn het geestelijk eigendom van Budgetbaby (Babykinderuitvaart.nl)

Contact

Tel. 0320-417161
E-mail. info@budgetbaby.eu
Whatsapp bericht. 06-81212014