CuddleCot baby koeling, om overleden kindje te koelen

CUDDLECOT KOELING

Met de gewone baby koelingen wordt het kindje heel erg koud, bevriest soms zelfs een beetje, met de CuddleCot koeling voelt het kindje minder koud aan en is het fijner om het kleintje vast te houden, zeker als er al broertjes en zusjes zijn die afscheid nemen.

De CuddleCot koeling werkt namelijk niet met een koel/vries plaat, maar met een zacht matrasje waar het kindje op ligt en waar koud water doorheen stroomt. Een klein koelapparaat zorgt voor de constante doorstroming met koud water en houdt het matrasje op de juiste temperatuur.

CuddleCot babykoeling methode voor koel houden overleden baby en kindje, een heel mooi en vriendelijk koelsysteem.
CuddleCot koeling een unieke methode om een prematuur baby of voldragen baby te koelen na het overlijden

 

Om goed afscheid te kunnen nemen, is het heel belangrijk dat je je kindje nog kan zien, kan verzorgen, vasthouden en knuffelen.
 
 

Wanneer jullie je kindje nog een paar dagen thuis willen hebben om afscheid te kunnen nemen en herinneringen te kunnen maken dan is een goede babykoeling noodzakelijk, dit kan met de watermethode (hiervoor besproken), met de speciale CuddleCot koeling of met een gewone babykoeling.

Onderstaand laten we je kennis maken met de CuddleCot koeling.

 

Voordelen van de CuddleCot koeling:

 

Een CuddleCot is een speciale koeling voor een foetus of (prematuur) overleden baby, een speciaal matje wordt in een (opbaar) wiegje gelegd , door het matje stroomt water, dit wordt door een pomp gekoeld tot ongeveer 8-10 graden.

De CuddleCot heeft en speciaal matje voor hele kleine kindjes en een groter matje voor (prematuur) baby's.

Je kindje komt op dit matje te liggen en zo goed gekoeld blijft het er mooier uitzien, zodat je de tijd hebt om afscheid te kunnen nemen, je kindje goed kan bekijken, knuffelen, foto's nemen etc.

Voordeel van de speciale CuddleCot babykoeling is ook dat jullie  kindje niet ijskoud aanvoelt of zelfs bevriest (dat gebeurd nog wel eens met een gewone babykoeling) wat voor jullie zelf prettig is, maar ook voor eventuele broertjes en zusjes.

De CuddleCot is te huur bij Prematuurkistje.nl

De CuddleCot koeling methode is een zeer prettige koelmethode, omdat baby niet bevriest, maar alleen gekoeld wordt